Конкурс міні-грантів для молодих вчених СНАУ на 2021 рік

Конкурс міні-грантів для молодих вчених СНАУ на 2021 рік

 

 

 

 

 

 

 

Команда проекту рада оголосити конкурс міні-грантів для молодих дослідників та дослідницьких груп у рамках проекту Агенції розвитку співпраці Чеської Республіки: «Міжуніверситетська співпраця як інструмент для підвищення якості обраних університетів України» (2019-2021 роки). Проект реалізується Чеським університетом природничих наук в Празі в партнерстві із українським консорціумом ЗВО: Сумський національний аграрний університет, Сумський державний університет, Дніпровський державний агроекономічний університет, Білоцерківський національний аграрний університет, Харківський національний аграрний університет. Молоді вчені можуть подати заявку на отримання гранту на свою дослідницьку діяльність у мультидисциплінарних наукових колективах.

 

Гранти призначені для підтримки молодих дослідників у їх науковому розвитку. Заявки повинні містити такі розділи:

 

Комітет буде використовувати такі критерії оцінки поданих заявок:

 

Критерії оцінки проекту (заявки на гранти) встановлені як ті, що надають перевагу:

– Буде забезпечена принаймні співпраця двох університетів;

– Результати дослідження будуть оприлюднені у науковій публікації;

– Залучаються студенти.

 

Інструкції щодо конкурсу та шаблон проектної пропозиції (загалом до 5 сторінок) можна завантажити тут.

Будь ласка, використовуйте надану форму заявки.

 

Роздруковані версії заявок також повинні бути підписані координатором університету-кандидата (к.е.н., доцентом Хворост Т.В.).

Мова проектних заявок – англійська.

Максимальний розмір гранту для команди – 15 500 грн. Повинен бути наданий детальний розрахунок та обґрунтування необхідних витрат і може включати витрати на проїзд, проживання та добові для студентів. Вкажіть ці пункти для кожної людини в команді та для кожного виду діяльності. Після реалізації проекту кожна стаття витрат повинна бути підтверджена оригінальною документацією, напр. квитанції, квитки, посадкові талони тощо.

Кінцевий термін подання заявки (проектних пропозицій) в електронних версіях (зі відсканованими підписами): 25.10.2021 до 23:59 (CET) – електронна версія на електронну адресу: marekjelinek@ftz.czu.cz з копією на khvorost.t83@gmail.com

Заявки, подані після встановленого терміну, або заявки, що не витримають усіх формальних вимог, не вважатимуться прийнятними для участі у конкурсі.

Результати відбору будуть оголошені до 31.10.2021.