ЗБОРИ БАТЬКІВ СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ

9 листопада на нашому інженерно-технологічному факультеті відбувся «День відкритих дверей» для батьків майбутніх інженерів всіх спеціальностей: агроінженерія, енгергетика та електротехнічні системи, транспортні технологї.

 Про велику зацікавленість до старту навчального процесу своїх дітей свідчила і висока явка батьків. Хоча першокурсники вже дорослі люди, але напутнє слово старших є необхідним для вибору правильного курсу в процесі здобуття вишої професійної кваліфікації. Батьки та матері детально ознайомилися із ошатним корпусом ІТФ, навчальними аудиторіями та лабораторіями насиченими   новітнім обладнанням.

Представники деканату доповіли про графіки та особливості навчального процесу, систему оцінки знань студентів та про можливі труднощі при адаптації до нових умов навчання. Плідною була бесіда і з провідними викладачами загальних дисциплін. Представники старшого покоління отримали відповіді і роз»яснення щодо побутових питань,  дозвілля та можливості закордонних практик.

На нашу думку, такі зустрічі сприяють становленню студентського колективу та є одним із етапів профорієнтаційної роботи.