«Один у полі не воїн» – стара приказка актуальна і сьогодні.

«Один у полі не воїн» – стара приказка актуальна і сьогодні.

Унікальна для викладачів – навчальна подорож у рамках проекту розвитку «Підтримка потенціалу молодих університетів в освіті та науково-дослідній та науковій діяльності в Україні», організована спільним проектом Чеського університету наук про життя м. Праги, Сумського державного університету, Сумського національного аграрного університету та Білоцерківського національного аграрного університету, який фінансувався Агенцією з розвитку та співробітництва Чеської Республіки (CzDA).

Це можливість ознайомитись з науковою базою університетів-учасників та ознайомитись з їхніми успіхами при реалізації освітньо-професійних програм, подискутувати на предмет спільної кооперації, та зробити висновки про необхідність впровадження міждисциплінарних зв’язків при викладанні у ЗВО. Досвід презентації власного наукового напрямку англійською мовою – додатковий бонус у становленні науковця.

Задля досягнення високої мети – підготовки не лише професійного випускника, а й індивідуума, необхідно «заразити» прагненням розбудови сучасної освіти всю спільноту університету. Чим ми активно і займаємось…