СНАУ ВІДЧИНИВ ДВЕРІ АБІТУРІЄНТАМ

СНАУ ВІДЧИНИВ ДВЕРІ АБІТУРІЄНТАМ

Вступна кампанія 2023 року вже розпочалася і зовсім скоро майбутні студенти стоятимуть перед вибором навчального закладу для подальшого здобуття освіти.

Сумський національний аграрний університет та інженерно-технологічнмй факультет відчинив двері для молоді, щоб показати наукове й студентське життя, розповісти про перспективи й переваги навчання в одному з найкращих аграрних ЗВО України.

Вітальне слово декана, д.т.н., академіка Зубка В.М. висвітлювало питання актуальності освіти, особливостей здобуття знань у військовий час.

🔸Рибенко Ірина та Мікуліна Марина, проінформували про правила вступу 2023.

Почули абітурієнти й думку здобувача ступеня доктора спеціальності “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”філософії Юрченко С.М., що вже не перший рік здобуває освіту на базі Сумського НАУ. Він аргументував, чому круто бути студентом ІТФ

Згодом абітурієнти мали можливість пройти та оглянути матеріально-технічну базу ІТФ, взяти участь у майстер-класах та вікторинах, поспілкуватися зі студентами.

Колектив інженерно-технологічного факультету Сумського національного аграрного університету щиро сподівається побачити таку активну усміхнену молодь, але вже в лавах студентів, а не абітурієнтів. Кожен день двері нашого закладу вищої освіти відчинені, а співробітники готові до консультацій.