ВІТАЄМО ЗДОБУВАЧІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ, СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 208 «АГРОІНЖЕНЕРІЯ» З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ БАКАЛАВРСЬКИХ ПРОЕКТІВ!!!!

Цьогоріч на Інженерно-технологічному факультеті відбувся успішний захист бакалаврських кваліфікаційних проектів СВО “БАКАЛАВР” спеціальності 208 «Агроінженерія». Здобувачі 4-го курсу денної та заочної форми навчання продемонстрували високий рівень підготовки, творчий підхід та глибокі знання у своїй галузі. Захист відбувався із дотриманням усіх безпекових заходів  у приміщенні (захисному  укритті), що забезпечило безпеку нашим здобувачам, комісії та викладачам, проводився комбіновано як в режимі оффлайн, так і онлайн.

Проекти охоплювали широкий спектр тем, пов’язаних з сучасними тенденціями та інноваціями в агроінженерії. Серед них були дослідження з удосконалення сільськогосподарської техніки, впровадження новітніх технологій у рослинництві та тваринництві, а також розробка енергоефективних рішень для аграрного сектору.

Кожен здобувач мав змогу представити свої напрацювання перед комісією, яка складалася з провідних викладачів факультету та запрошених експертів галузі. У процесі захисту здобувачі демонстрували не лише теоретичні знання, але й практичні навички, вміння аналізувати та вирішувати складні інженерні задачі.

Комісія високо оцінила рівень підготовки наших молодих спеціалістів та актуальність обраних тем. Особливо відзначені були проекти, спрямовані на покращення екологічної безпеки та підвищення ефективності аграрного виробництва. Усі успішно захистили свої проекти та отримали заслужені позитивні оцінки.

Дякуємо голові та членам екзаменаційної комісії за об’єктивну оцінку та слушні професійні поради майбутнім фахівцям-агроінженерам.

Декан Інженерно-технологічного факультету Зубко Владислав Миколайович, завідувач кафедри агроінженерінгу Шуляк Михайло Леонідович, голова комісії та викладачі інженерно-технологічного факультету   висловили свої привітання здобувачам з нагоди захисту бакалаврських кваліфікаційних проектів.

Від щирого серця вітаємо наших бакалаврів зі спеціальності 208 “Агроінженерія” з успішним завершенням цього важливого етапу в їхньому житті. Бажаємо їм подальших успіхів, професійного зростання та нових досягнень у майбутньому!

Ми також з нетерпінням чекаємо на вас на нашому факультеті для продовження навчання на магістратурі. Нехай ваш шлях у науці та професії буде сповнений новими відкриттями та звершеннями!