Відзнака Сумської обласної ради

Доктор технічних наук, професор  Владислав ЗУБКО отримав Грамоту Сумської обласної ради.

Відзнаку Сумської обласної ради декану інженерно-технологічного факультету Сумського національного аграрного університету вручив голова обласного депутатського корпусу Віктор Федорченко.

Грамоту Владислав ЗУБКО отримав за вагомий особистий внесок в освітню та наукову сфери життєдіяльності держави, визначну громадську діяльність, заслуги перед українським народом у сприянні становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави, здійсненню заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян.

Науковець поспілкувався з головою обласної ради Віктором Федорченком та депутатом Віталієм Зеленським. Вони обговорили освітній процес, розвиток міжнародного співробітництва, сучасний стан розвитку науки, що постав перед вченими після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну тощо.

Віктор Федорченко подякував декана інженерно-технологічного факультету і в його особі всьому колективу СНАУ за те, що вони в складних умовах продовжують навчати здобувачів вищого навчального закладу і готувати фахових спеціалістів.

Владислав ЗУБКО, своєю чергою, подякував за відзначення його праці та пообіцяв, що університет і надалі готуватиме висококваліфіковані кадри та покращуватиме аграрну політику області.