6 березня 2023 р. старшим викладачем кафедри охорони праці та фізики Семернею Оленою Володимирівною  було проведено відкрите лабораторно-практичне заняття «Дослідження параметрів мікроклімату» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня, спеціальності 208 «Агроінженерія», групи МЕХ 1901

6 березня 2023 р. старшим викладачем кафедри охорони праці та фізики Семернею Оленою Володимирівною  було проведено відкрите лабораторно-практичне заняття «Дослідження параметрів мікроклімату» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня, спеціальності 208 «Агроінженерія», групи МЕХ 1901.

Під час заняття студенти ознайомились з методикою визначення метеорологічних  умов (температури, відносної вологості, швидкості руху повітря, атмосферного тиску) та приладами для вимірювання відповідних параметрів.

Набуті знання та навички студенти можуть використовувати для проведення атестації робочих місць, розробки раціонального режиму праці і відпочинку, обґрунтування питного режиму і харчування та у подальшій професійній діяльності для контролю мікрокліматичних умов в кабінах сільськогосподарської техніки та інших виробничих приміщеннях, де відбуваються технологічні процеси.